Birce Akalay o svojim željama i snovima

Glumica Birce Akalay, koja se istakla serijama Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje koje su jedna za drugom emitovane na Netflikxu, a koja je već duže vreme na dnevnom redu svojim uspešnim nastupima, rekla je da će se za nju digitalni projekti nastaviti.

Birce Akalay o svojim željama i snovima

Foto Credits: Haberler

Upitana šta će raditi u novoj sezoni, glumica je rekla:

„Postoji nastavak digitalnog rada. Njihove pripreme, njihovi radni sastanci, pa ćemo o njima za sada. Ako uradimo nešto na nacionalnom kanalu, znaćete.".

Podsećajući da su oba njena digitalna projekta veoma cenjena, Birce Akalay je dodala:

„Dva posla su nam učinila da se osećamo dobro. I ja sam zaista srećna.”.

Govoreći novinarima o svom snu da postane reditelj, poznata glumica je rekla: „To toliko jako želim. Prvo moram da snimim kratki film i vidim da li mogu to da uradim. Zato što to nije nešto što znam ili doživljavam.“.

Pominjući da je napisala scenario, glumica je rekla: „Pisanje već zahteva dodatnu poduku. Već pišem ponešto, ali pisanje scenarija je nešto drugo, naravno, za to morate jako da se potrudite. Scenario ima mnogo detalja, treba da se vide mnoge stvari... Trenutno govorimo o snu, tako da pretpostavljam da će sve što treba da se uradi biće urađeno.”.

Birce Akalay, koja je kreirala sopstveni brend nakita tako što je na kratko ušla u posao, izjavila je da je videla interesovanje koje očekuje u toj oblasti i rekla: „Dobro ide, hvala Bogu. Polako smo pronašli ono čemu smo se nadali.”.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Berk Oktay kao Firat u ambiocioznoj seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed