„Braća“ na okupu - Mehmet Gunsur i Aras Bulut Iynemli u seriji o Ataturku!

Lepe vesti za sve fanove turskog glumca Mehmeta Gunsura. Njihov omiljeni glumac, koji je popularan i van granica Turske, uskoro počinje da snima novu seriju u toj zemlji.

„Braća“ na okupu - Mehmet Gunsur i Aras Bulut Iynemli u seriji o Ataturku!

Foto Credits: Internet Haber

Mehmet Gunsur pored u domovini, uživa veliku popularnost u Italiji. Nedavno je otpočelo emitovanje njegove nove serije u toj zemlji, čiju je prvu epizodu pogledalo preko 5 miliona ljudi. Glumac se uskoro vraća u Tursku gde će snimati seriju o osnivaču Turske republike, Mustafi Kemalu Ataturku. Na taj način je postao partner Arasu Bulutu Iynemliju.

Gunsur praktično živi u dve zemlje, u Italiji i Turskoj. Njegova supruga je Italijanka, a serija „Lea- a new day“ koja se emituje na TV kanalu RAI je veoma uspešna. U prvoj epizodi je ostvarila bolje rezultate gledanosti od fudbalske utakmice Inter- Roma koja je emitovana u tom terminu!

Kako je Mehmet Gunsur istakao za italijanske medije, u narednom periodu tumačiće glavnu ulogu u seriji „Devils“ (Sky TV) gde ima malu ali zabavnu ulogu. U toku su pregovori i za novu sezonu već pomenute italijanske serije „Lea- a new day“ i uskoro će snimiti reklamu i u Turskoj.

Glavna vest je to da će se pojaviti u seriji digitalne platforme Disney Plus koja će doneti priču o Ataturku. Po svemu sudeći Gunsur i Aras Bulut Iynemli koji su glumili braću u seriji Sulejman Veličanstveni će ponovo sarađivati i to na setu nove serije!

NOVO - Današnji slavljenik je Sukru Ozyildiz!

 By: Milt-TV Exposed