Tuvana Turkay o sebi i karijeri!

Tuvana Turkay, koja je ponovo oduševila svoje fanove pozama koje otkrivaju njenu impresivnu lepotu, rekla je da prolazi kroz miran period u životu.

Tuvana Turkay o sebi i karijeri!

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica je u novom intervjuu rekla:

„Nalazim se u periodu kada sam smirena i dajem prednost sebi. Zagrlila sam se čvrsto. Sedam kao dete i pitam. Slušam. Šta nedostaje, šta želim? Šta me čini srećnom, a šta nesrećnom? Radim, stalno nešto proizvodim. Trenutno snimam dobre filmove jedan za drugim dok se serija nastavlja.“.

Tuvana Turkay, koja je glumila u TV serijama i filmovima kao što su Kagit Ev, Cember, Agir Romantik, Olanlar Oldu, Kara Para Ask, Emanet, takođe je dala efektan nastup u projektu pod nazivom Yasak Elma.

Trenutno u istorijskoj seriji

Poznata glumica je od nedavno ponovo na snimanjima sa TV serijom Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi, Osvajač Jerusalima.

Popularna glumica, koja je stekla značajno iskustvo u projektima u kojima je učestvovala i ima široku bazu fanova kako u Turskoj, tako i u inostranstvu, veliku popularnost je stekla posebno serijom Kara Para Ask. Navodeći da svaki projekat ima drugačiju lepotu za sebe, Tuvana Turkay je rekla:

„Svi su imali različite ukuse. Ni u jednom od njih nisam igrala isti lik. Kao glumica, nikada se nisam ponovila. Zato nikada nisam izgubila uzbuđenje, ni za svoj posao ni za sebe.".

NOVO - Današnji slavljenik je Murat Yildirim

By: TV Exposed