Turska serija Kirik Hayatlar / Slomljeni životi doživela potpuni fijasko!

Pre nekoliko nedelja sa emitovanjem je počela nova dnevna turska serija. Projekat nosi naziv Kirik Hayatlar ili u prevodu Slomljeni život.

Turska serija Kirik Hayatlar / Slomljeni životi doživela potpuni fijasko!

Foto Credits: Kanal D

Neko bi se možda i našalio, pa bi ime serije promenio u Slomljena serija. Projekat Kirik Hayatlar je doživeo fijasko. Serija je potpuno podbacila kada je rejting u pitanju. Juče je završila na 95. poziciji sa rejtingom od 0.39%?! Zaista veoma niska brojka koja dovodi u pitanje budućnost ove serije. Gledaocima u Turskoj se očigledno nije dopala ni radnja a ni glumački kadar ovog projekta.

Kirik Hayatlar / Slomljeni životi jeste dnevna serija, ali to u ovom slučaju ne menja mnogo. Od takvih projekata su očekivanja kada je gledanost u pitanju na dosta nižem nivou nego inače. Međutim, rejting od 0.39% je veoma loš čak i za dnevnu seriju. Projekat gotovo da ni ne ulazi na liste u kojima se iskazuje rejting. Sve to vodi u jednom pravcu, a to je gašenje kompletne serije. Podsećamo, serija se emituje na TV kanalu D.

Ukoliko se ne desi pravo čudo, serija će uskoro završiti svoje putovanje. Postavlja se samo pitanje kada će serija biti otkazana…

NOVO - Evo kada počinju serija Barbaroslar i nova sezona serije Masumlar Apartmani!

 By: Milt-TV Exposed