Uskoro počinje nova turska serija Sipahi

Vrlo brzo nam stiže još jedna nova turska TV serija koja će doneti zanimljivu radnju. U pitanju je akciono-dramska serija pod nazivom Sipahi.

Uskoro počinje nova turska serija Sipahi

Foto Credits: Internet Haber

Serija Teskilat / Organizacija je donela priču o turskoj obaveštajnoj agenciji i njenim članovima. Nešto slično bi prema najavama mogli da gledamo i u seriji Sipahi. Serija Sipahi će pratiti Korkuta Alija Turkoglua kog će oživeti Kaan Yildirim. U pitanju je jedan od najtalentovanijih agenata turske obaveštajne agencije i velika nada iste. Gledaćemo seriju punu akcije sa dosta kako se navodi dramskih elemanata. Yildirimova partnerka u seriji će biti Ozge Gurel. Pored njih dvoje značajan lik u seriji će oživeti i Kerem Alisik.

Poznat je i ostatak glumačkog kadra. U seriji Sipahi će se pojaviti i Basak Gumulcinelioglu koja je odradila sjajan posao u serijama Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i Yargi / Presuda. Uz nju u novom TV projektu Sipahi glume i Sinan Tuzcu, Emre Bulut, Serhat Nalbantoglu, Cagdas Onur Ozturk, Nurettin Sonmez, Erkan Bektas. Uz njih tu su i Gozde Okur, Zeynep Oymak, Elit Andac Cam, Selcuk Borak i Berrin Arisoy.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije CNP Film a serija će biti emitovana na kanalu Show TV. Snimanje kadrova na ovom projektu je već u toku, premijera se očekuje uskoro a tačan datum emitovanja prve epizode biće poznat u danima koji slede.

View this post on Instagram

A post shared by SİPAHİ (@sipahidizsitv)

NOVO - Olgun Simsek i turski film Cici dobijaju velike pohvale

By: TV Exposed