Olgun Simsek i turski film Cici dobijaju velike pohvale

Olgun Simsek je zaista sjajan u glumi, gde je stekao ime nastupima kojima je očarao njegove obožavaoce. Glumac, koji je do sada igrao različite likove, dao je veoma uspešan nastup u filmu Cici, koji je nedavno objavljen na Netflixu.

Olgun Simsek i turski film Cici dobijaju velike pohvale

Foto Credits: Karar

Olgun Simsek, koji se u prethodnoj sezoni pojavio sa likom Cihangira u TV seriji Ramo i učestvovao u snimanju nove Netflixove serije pod nazivom Terzi / Krojač, nedavno je na dnevnom redu uspehom u filmu Cici.  

Zajednička tačka gde se grupe ljudi različitih profesija, od studenata do lekara, sastaju u okruženju društvenih medija, istakla je impresivnu glumu Olgun Simseka. Film Cici je opisan kao psihološki film, ali se mnogo govori i o sociološkim aspektima filma. Što se tiče glume, Olgun je takođe na dnevnom redu društvenih medija sa osećanjima i emocijama koje prenosi publici.

Poznat po svojim titulama Profesor Doktor, Medicinsko lice i Psihijatar, Arif Verimlit je napisao sledeću poruku sa efektom filma: „Sad sam završio...”. Cici je psihosociološki film, a ne psihološki. Iako je prema prvim procenama film zaista odličan, njegov najbolji glumac i neko ko se posebno istakao je Olgun Simsek.

Jedna od scena Simseka u filmu Cici, u produkciji Berkuna Oye, podeljena je hiljadama puta na Tviteru. U komentarima na video snimku ocenjeno je da je to jedna od najboljih scena filma, dok je Olgun Simsek pohvaljen za svoj nastup. Podsetimo i da je na Tviteru “pala kiša” čestitki sa hiljadama hvale vrednih poruka glumcu veteranu.

NOVO - Sutra počinje nova turska TV serija Yurek Cikmazi

By: TV Exposed