Turski film Bizi Hatirla

Turski film Bizi Hatirla je svoju premijeru imao 23. novembra 2018. godine. Pripada kategoriji drame. Režiser i scenarista filma je Çagan Irmak, a producent Şükrü Avşar. Film je sniman u Izmiru u produkciji kompanije Aysar Film. Muziku za film je pisao Çiğdem Erken. Ostvario je ukupnu zaradu od $664,016. Trajanje filma je 120 minuta. Kada ...

Turski film Bizi Hatirla

Turski film Bizi Hatirla je svoju premijeru imao 23. novembra 2018. godine. Pripada kategoriji drame.

Režiser i scenarista filma je Çagan Irmak, a producent Şükrü Avşar. Film je sniman u Izmiru u produkciji kompanije Aysar Film. Muziku za film je pisao Çiğdem Erken. Ostvario je ukupnu zaradu od $664,016. Trajanje filma je 120 minuta. Kada je reč o samom scenariju, mišljenje kritičara je da je veoma realističan i da na odličan način prikazuje način života u modernom Istanbulu.

Uloge:

  • Altan Erkekli kao Esref
  • Tolga Tekin kao Kaan
  • Özge Özberk kao Ece
  • Binnur Kaya kao Fatos
  • Sumru Yavrucuk kao Leman

U filmu su glumili još Su Burcu Coskun, Cem Kurtoglu, Yesim Gül Aksar, Fatma Karanfil i drugi.

Radnja:

Radnja ovog filma prati lika po imenu Kaan, koji se tokom karijere svim snagama borio za što bolji položaj. Godinama je vredno radio da bi stigao na mesto na kome je i na kraju uspeo da dostigne željeni cilj. Dok se bavio suprugom, decom i poslom, prilično je zanemario svog oca. Sve se menja onog dana, kada je postao dužan da se brine o njemu. Zbog dinamike svog posla i nedostatka vremena, odlučuje da oca dovede u svoju kuću u Istanbulu.  S druge strane njegov otac Esref ne želi da bude teret za sina i njegovu porodicu. Želi da se vrati u svoj dom. Boravak pod istim krovom povezaće oca i sina, i doneti nužnost donošenja teških odluka….

By: TV Exposed