Turski film Ruyanda Gorursun | Sanjarenje – radnja i uloge

Turski film Ruyanda Gorursun | Sanjarenje je projekat Amazon Prime Videos digitalne platforme. Glavne uloge u njemu tumače Burcu Ozberk i Murat Boz.

Turski film Ruyanda Gorursun | Sanjarenje – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Ruyanda Gorursun | Sanjarenje je film koji prati zaljubljivanje dvoje ljudi koji su pobegli od braka i zanimljive događaje koji su usledili. Istanbul, urbana obnova, ljubav i snovi spajaju se u ovom filmu.

Radnja

Film Ruyanda Gorursun | Sanjarenje je opisan sledećim rečima- Znate osećaj. Osećaj kao da vreme usporava dok se vaše oči susreću sa strancem. Onda prođete jedno pored drugog, a niko od vas ne gleda unazad. Tako se desilo sa Pelin i Enginom. Eto, otvaraju oči u istom krevetu. I možda ćete želeti da se pripremite za ovo, kao dvogodišnji bračni par. Mora da je san. Ne, noćna mora. Ali sada, da bi se probudili, moraju se zaljubiti.

Uloge

Glavne uloge u filmu Ruyanda Gorursun | Sanjarenje tumače Burcu Ozberk kao Pelin i Murat Boz kao Engin. Pored njih uloge u filmu imaju i Ugur Uzunel kao Cihan, Ekin Mert Daymaz kao Emre, Yaren Vera Salma kao Zeynep, Hivda Zizan Alpan kao Merve. Tu su još i Ezgi Tombul, Feridun Duzagac, Selen Soyder, Devrim Yakut, Kubilay Karsilogu, Arda Ersan, Dilan Bulut, Serif Erol i drugi.

Film je dostupan na Amazon Prime platformi od 3. februara 2023. godine. Režiser ovog projekta je bio Cemal Alpan. Scenario su pisali Umut Acikalin, Ferhat Ergun i Serhat Solmaz. Film pripada žanrovima drame, komedije i romanse.

Trajanje filma je sat vremena i 30 minuta, snimljen je u Istanbulu a za produkciju je bila zadužena kompanija Lanistar Media. Na turskom je jeziku.

NOVO - Baris Arduc o povratku na setove

By: TV Exposed