Kada će biti premijera turskog filma Benden Ne Olur / Šta mi se dešava?

Turski film Benden Ne Olur / Šta mi se dešava jedan je od onih koji privlače dosta pažnje. Film će prema najavama doneti zanimljivu radnju a ima i kvalitetan glumački kadar.

Kada će biti premijera turskog filma Benden Ne Olur / Šta mi se dešava?

Foto Credits: IMDB

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Medyapim. Glavne uloge u ovom novom filmu tumače Onur Tuna i Hazal Kaya. Mnogi su se pitali kada će biti premijera ovog projekta, s obzirom da je snimanje završeno pre izvesnog vremena. Prema informacijama iz Turske za premijeru ćemo još sačekati. Fatih Aksoy želi da mu ovaj film donese što veću zaradu. Aksoy planira da film ima premijeru u bioskopima pa da ga nakon toga proda digitalnim platformama. Pregovori sa digitalnim platformama su i dalje u toku.

Projekat je došao u centar pažnje i pre samog početka snimanja. Predmet pisanja medija tada je bila razlika u visini glavnih glumaca. Onur Tuna je visok 195 centimetara dok je Hazal Kaya visoka svega 160 centimetara. Ljudi iz produkcije ipak tvrde da ovo neće uticati na kvalitet filma i da nas očekuje zaista dobar i zanimljiv projekat.

U filmu Benden Ne Olur / Šta mi se dešava uloge tumače i Selin Sekerci, Enis Arikan, Nur Fettahoglu, Cem Belevi i Elcin Afacan. Režiser na projektu je bio Murat Senoy. Scenario za film su pisali Emrah Kaman, Murat Kaman i Asli Kizmaz.

NOVO - Nove vesti o seriji Mahkum / Zatvorenik

 By: Milt-TV Exposed