Da li su Burak Berkay Akgul i Ozge Yagiz više od kolega?!

Burak Berkay Akgul i Ozge Yagiz, koji glume u ATV seriji Safir, veoma su dobro usklađeni.

Da li su Burak Berkay Akgul i Ozge Yagiz više od kolega?!

Foto Credits: Haberler

Sklad dvoje mladih glumaca je na dnevnom redu društvenih mreža, kao i dramom ispunjena priča serije, u kojoj glavnu ulogu igra i Ilhan Sen.

Dok dvoje mladih glumaca koji tumače likove Feraje i Jamana u seriji Safir, koja se snima u Kapadokiji, impresioniraju svojim dobrim igrama, ljubavne priče oko njih i dalje su na dnevnom redu časopisa.

U septembru, u svetlu navoda o prevari, u štampi se pojavila vest da su Ozge Yagiz i Burak Berkay Akgul zaljubljeni jedno u drugo.

Mehmet Ustundag iz lista Hurriyet takođe je u svojoj kolumni podelio informaciju da je cela Kapadokija bila svedok ljubavi dvoje mladih glumaca.

Zajedničke fotografije

Na društvenim mrežama pojavile su se zajedničke fotografije Buraka Berkaya Akgula i Ozge Yagiz, a podeljeno je mnogo komentara u kojima se navodi da veoma pristaju jedno drugom.

Osim njihovog posebnog odnosa, harmonija likova Feraje i Jamana u seriji Safir impresionira gledaoce serije.

Na društvenim mrežama se dele veoma pozitivni komentari o realističnosti scena, a mnogi komentarišu da su Feraje i Jaman jedan od najuspešnijih serijskih parova nove sezone. Čini se da harmonija i visoka energija dvoje mladih glumaca deluju efikasno u seriji Safir koja postiže skoro prosečnu gledanost.

Na društvenim mrežama možemo pronaći mnoge pohvalne komentare o likovima Feraye i Jaman.

View this post on Instagram

A post shared by Safir (@safirdizisi)

NOVO - Halit Ozgur Sari i serija Yabani / Divlji su na veoma dobrom putu

By: TV Exposed