Melike Ipek Yalova kao Buge u seriji Mahkum / Zatvorenik

Snimanje turske serije Mahkum / Zatvorenik počelo je pre nekoliko dana. Podsećamo, reč o seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Onur Tuna.

Melike Ipek Yalova kao Buge u seriji Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: Vanitatis

Serija Mahkum će biti emitovana na turskom televizijskom kanalu Fox TV. Danas su nam stigle vesti o novim članovima glumačkog kadra. U ovoj seriji gledaćemo još jednu mladu, sjajnu glumicu. U pitanju je Melike Ipek Yalova. Poznati su i neki detalji vezani za njen lik u ovoj novoj turskoj seriji. Melike će u seriji glumiti Buge. Buge je deo veoma moćne porodice Yeshari. Ostaje da vidimo koliko značajnu ulogu će ovaj lik i ova porodica imati u seriji Zatvorenik.

Kada je reč o njenoj dosadašnjoj karijeri, Melike Ipek Yalova se u karijeri pojavila u sedam projekata. Poslednju ulogu imala je u seriji Bir Zamanlar Cukurova. U njoj je u 86 epizoda tumačila lik Mujgan Hekimoglu. Glumila je i u Hayat Sarkisi, Karadayi i drugim projektima.

Prva uloga joj je bila u seriji Sulejman Veličanstveni. U toj hit istorijskoj seriji pojavila se u 13 epizoda. U njoj je tumačila lik princeze Isabelle Fortune.

NOVO - Odlične vesti za seriju Kardeslerim / Moja braća

 By: Milt-TV Exposed