Hazal Kaya i Bugra Gulsoy u istoj seriji?!

Stižu nam zanimljive vesti o potencijalnoj saradnji Hazal Kaye i Bugre Gulsoya. Prema pisanju turske štampe sve je izvesnije da će se njih dvoje pojaviti u istoj seriji.

Hazal Kaya i Bugra Gulsoy u istoj seriji?!

Foto Credits: Haberler

Nedavno je objavljena vest da Bugra Gulsoy i Hazal Kaya imaju zajednički projekat. Vest nije odjeknula i sve se gledalo sa dozom skepse. Ipak, sve je izvesnije da je tako. Pre nekoliko dana Bugra je zapratio Hazal na Instagramu. Glumica je to isto uradila danas, odnosno zapratila kolegin nalog.

Hazal je nedavno održala sastanak sa svojim menadžerom u vezi novog posla. Od ranije je poznato da je Bugra Gulsoy već potpisao ugovor za glavnu ulogu u jednoj od novih serija. Postoje nagoveštaji da su Hazal Kaya i Gulsoy potpisali ugovore za rad u novoj seriji kompanije Medyapim. Novi projekat nosi naziv My Mister i predstavlja tursku adaptaciju korejske drame.

Zvaničnih potvrda još uvek nema, ali činjenica koje ukazuju da je tako je sve više. U narednim danima saznaćemo više o tome da li će se Hazal i Bugra naći zajedno na sceni, ali i o novoj seriji My Mister.

NOVO - Sinem Unsal i Burak Yamantuk u seriji Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

By: Milt-TV Exposed