Demet Evgar o planovima za budućnost

Demet Evgar, koja je rođena 1980. godine, poslednji put se pojavila na televizijskom ekranu u TV seriji Alev Alev.

Demet Evgar o planovima za budućnost

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, o kojoj se 2018. i 2019. godine govorilo sa projektom Avlu / Dvorište, želi da se projekat nastavi, kao i mnogi gledaoci.

Demet Evgar je u jednom intervjuu rekla da ne zna šta se desilo sa serijom Avlu, o kojoj se ranije razgovaralo o mogućnosti emitovanja digitalno, odnosno na digitalnoj platformi.

Demet, koja je od devedesetih godina prošlog veka stekla iskustvo u mnogim TV serijama i filmovima na setovima, posebno se pamti projektom koji je uradila sa Emreom Karayelom, pod nazivom 1 Kadin 1 Erkek / 1 žena 1 muškarac.

Sa nestrpljenjem se iščekuje i kada će se glumica, koja je postala majka u avgustu 2022. godine i zauzeta je podizanjem svoje ćerke, po imenu Mavi, vratiti na setove.

Predstave i film

Demet Evgar, koja je bila jedno od imena na međunarodnom dogadjaju koji je organizovao Ay Yapim, napomenula je da se možda još neće vratiti na ekrane sa serijom, ali da ima nove projekte koji će oduševiti njene fanove.

Evgar je, objašnjavajući da ima raznih pozorišnih predstava i da će učestvovati i u filmu, dala prve znake da će imati nove dobre vesti za svoje fanove rekavši: „Postoje i predstave i film“.

Dakle, glumicu bi uskoro mogli da gledamo u novom filmu a za serije ćemo još sačekati.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Evgar (@temedragve)

NOVO - Aglayan Gelin - nova serija Bozdag Filma

By: TV Exposed