Feyyaz Serifoglu pokušava da se otarasi Sedata!

Sedat je bio jedan od najupečatljivijih likova u seriji Camdaki Kiz, koja je trajala tri sezone i postigla veliki uspeh, a Feyyaz Serifoglu je stalno bio na dnevnom redu sa svojim uspesima.

Feyyaz Serifoglu pokušava da se otarasi Sedata!

Foto Credits: Haber Global

Feyyaz Serifoglu, koji je iznenada privukao pažnju likom Cana u TV seriji Kirmizi Oda / Crvena soba, pokazao je veoma dobru ekransku energiju sa Burcu Biricik i uspeo da dobije glavnu mušku ulogu u seriji Camdaki Kiz.

Glumac, koji je odigrao veoma impresivnu predstavu u seriji Camdaki Kiz, koja je trajala 82 epizode ​​od 2021. do 2023. godine, sada uživa u odmoru i odmoru.

Rekavši da se za njega završava letnji period, glumac je rekao da će sada preći u fazu procene pristiglih ponuda za posao.

Bira ulogu

Feyyaz Serifoglu je na tu temu izjavio:

Letnja sezona ide dobro. Završili smo projekat, malo smo slušali utiske. Sada sam u procesu sastavljanja stvari nakon odmora.“.

Glumac, koji je takođe na dnevnom redu sa vestima da će teško izaći iz lika posle serije Camdaki Kiz, dao je sledeću izjavu koja je skrenula pažnju na pitanja na ovu temu:

„U stvari, trenutno sam u fazi pročišćavanja. Bilo je 82 epizode, igrao sam lik 3 sezone. Pošto mi ljudi na ulici dolaze kao Sedatu, neophodno je da ga se otarasim i da se pročistim za novi projekat. Trenutno sam u periodu pročišćenja, imam studije o tome. Trenutno čitam scenario, ne želim da žurim. Kada pronađem pravi projekat, kada budem zadovoljan, naravno da želim da počnem.”.

View this post on Instagram

A post shared by Feyyaz (@feyyazserifoglu)

NOVO - Serkan Cayoglu pohvalno o Ayci Aysin Turan

By: TV Exposed