Serkan Cayoglu pohvalno o Ayci Aysin Turan

Obožavaoci Serkana Cayoglua i Ayce Aysin Turan, koji su se okupili za novu seriju Kader Baglari / Sudbinske veze, veoma su znatiželjni o harmoniji i energiji dua.

Serkan Cayoglu pohvalno o Ayci Aysin Turan

Foto Credits: Haberler

Serkan Cayoglu, koji će tumačiti lik Kerema u priči ove nove turske serije koja će se emitovati na televiziji Fox, dobio je priliku da odigra sasvim drugačiju ulogu u svojoj karijeri.

Lik Kerema, sina aristokratske porodice, ima život pun pravila i zbog porodice ne može da pređe određene granice. Međutim, kada u njegov život uđe lik Sevda, koju će slučajno sresti, sva ova pravila će biti uništena.

Kerem, koji živi u određenim granicama, osetiće različita osećanja i steći potpuno drugačija iskustva.

Ovo ukazuje da serija može biti dobra tačka privlačnosti za one koji imaju slične probleme u svojim životima. Jedno od najzanimljivijih pitanja u vezi serije je situacija glavnog para na setu.

Lepe scene

Serkan Cayoglu je rekao da su počeli da snimaju seriju i da je zajedno sa njegovom partnerkom glumio u jednoj ili dve scene. Poznati glumac pričao je o svojoj partnerki Ayci Aysin Turan:

„Počeli smo snimanje, ide jako dobro i prijatno. Radili smo i sa Aycom, imali smo nekoliko scena. Mislim da smo se dobro uklopili, ide jako dobro. Ayca je takođe odlično pripremljena, pedantna je kao i ja. Svidela mi se ta karakteristika. Mislim da će biti jako lepo, snimamo lepe scene. Nadamo se da ćemo uspeti da osvojimo i našu publiku.".

Rekavši da će priča o seriji početi scenama u inostranstvu, Serkan Cayoglu nije želeo da iznosi previše detalja.

NOVO - Melisa Asli Pamuk se udaje!

By: TV Exposed