Oyku Karayel se vraća na TV ekrane serijom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine

Turska glumica Oyku Karayel se danas vraća na televizijske ekrane. Ona će tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj seriji pod nazivom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine.

Oyku Karayel se vraća na TV ekrane serijom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine

Foto Credits: IMDB

Premijera turske serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine je zakazana za danas, petak, 3. decembar. Snimanje kadrova na ovom projektu traje već više od mesec i po dana, a došlo je vreme i da serija ugleda svetlost dana.

U ovoj seriji gledaćemo još jednu lepu ljubavnu priču, ovaj put priču Asiye i Mahira. Lik Asiye će tumačiti upravo Oyku Karayel. Mahira će u seriji glumiti Akin Akinozu. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije NGM Pictures, a producent je Emre Karakusak. Režiser na seriji je Serdar Armutlu, dok je na poziciji scenariste Gul Abus Semerci.

Serija Kaderimin Oyunu je televizijski projekat. Sve epizode ove serije moći ćemo da gledamo na kanalu Star TV, počevši od večeras. Od serije su zaista visoka očekivanja. Akin Akinozu je od samog starta rada na projektu dobio veliku podršku fanova širom sveta. Da li će serija opravdati očekivanja i podršku, saznaćemo vrlo brzo.

 NOVO - Tolga Saritas uzbuđen zbog nove serije

 By: Milt-TV Exposed