Can Yaman krao uzdahe u Veneciji! (FOTO)

Turski glumac Can Yaman pojavio se na 78. Venecijskom filmskom festival Fim. Tada je još jednom oduševio mnoge svojim stajlingom.

Can Yaman krao uzdahe u Veneciji! (FOTO)

Foto Credits: TheOfy

Can Yaman je na dodelu priznanja u Veneciji došao u kompletno crnoj garderoIe. Crna košulja, od gore sako i dole pantalone su mu stajali kao i uvek, kao saliveni. Glumac je pre manje od sat vremena postavio objavu od sedam fotografija sa festivala na svoj zvaničan Instagram nalog i još jednom “zapalio društvene mreže”. Objava je za manje od sat vremena sakupila preko 200.000 lajkova!

Can je u opisu objave napisao:

“Bila mi je velika čast što sam sinoć prošetao crvenim tepihom uz mnogo zvezda i prisustvovao dodeli priznanja koja će predstavljati neprocenjivu nagradu na 78. Venecijanskom festivalu Fim. Zaista cenim izuzetno ljubazno gostoprimstvo koje sam dobio.”  i označio venicefilmfestival.

Glumac je dodao i da je zahvalan kompaniji Dolce & Gabbana:

“Pored toga, želeo bih da se zahvalim dolcegabbana na druženju tokom čitavog puta. Posebno se zahvaljujem mojim anđelima čuvarima što su mi uvek s velikom pažnjom pravili društvo.”, napisao je Yaman. Evo i pomenute objave, dame uživajte!

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Ezgi Mola se vraća poslu

 By: Milt-TV Exposed