Cagri Citanak u seriji Ikimizin Sirri / Naša tajna

Jedna u nizu serija koje se pripremaju za novu sezonu jeste i Ikimizin Sirri / Naša tajna. Danas nam stižu vesti vezane za glumački kadar ovog projekta.

Cagri Citanak u seriji Ikimizin Sirri / Naša tajna

Foto Credits: IMDB

Ugovor za ulogu u seriji Ikimizin Sirri / Naša tajna potpisao je još jedan glumac. U pitanju je Cigri Citanak. Za sada nije poznato koju ulogu će on tumačiti u ovom novom projektu.

Cagri Citanak je imao zapaženu ulogu u seriji Sen Cal Kapimi. U njoj je glumio lik Ferita Simseka, a projekat je napustio po završetku prve sezone. U karijeri se do sada pojavio u dvanaest uloga.

Radnja nove turske serije Ikimizin Sirri / Naša tajna će pratiti siromašnu i usamljenu majku koja ima predivnu sedmogodišnju kćerku. Gledaćemo priču o braku u koji je ona stupila sa bogatim biznismenom čija je majka bolesna. Do sada je potvrđeno da će uloge u ovoj seriji tumačiti Engin Alkan, Aras Aydin, Leyla Feray, Tulay Gunal, Ceyhun Mengiroglu, Dolunay Soysert i drugi.

Reč je o televizijskoj seriji koja će biti emitovana na kanalu ATV TV. Nezvanično, premijera ove nove serije biće 1. septembra ove godine. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije US Yapim.

NOVO - Oženio se turski glumac Ismail Ege Sasmaz

 By: Milt-TV Exposed