Serija Mucize Doktor nosi veoma moćnu poruku društvu!

Nova sezona serije Mucize Doktor, uskoro počinje sa emotovanjem na Fox TV. Iščekivanje nove sezone serije koja se zbog pandemije korona virusa u svojih 28 epizoda nije mogla emitovati mesecima, konačno je završeno. Druga sezona serije počeće vrlo efektnom epizodom. Objavljen je prvi trejler za 29. epizodu, u njemu Ali Vefa drži bebu. O postignućima ...

Serija Mucize Doktor nosi veoma moćnu poruku društvu!

Nova sezona serije Mucize Doktor, uskoro počinje sa emotovanjem na Fox TV. Iščekivanje nove sezone serije koja se zbog pandemije korona virusa u svojih 28 epizoda nije mogla emitovati mesecima, konačno je završeno.

Druga sezona serije počeće vrlo efektnom epizodom.

Objavljen je prvi trejler za 29. epizodu, u njemu Ali Vefa drži bebu. O postignućima Alija Vefe govorio je Onur Tuna. Postoji Ali Vefa koji radi sve što se naziva „Ne možete to učiniti". Upečatljiva rečenica serije je „Ravnopravan život za sve“. Poruke serije date u cilju podizanje svesti za osobe sa autizmom su vrlo efikasne.

“Nije ovo finale za Ali Vefu, koji je prošao najduži i najteži put na svetu, zapravo počinje sada." Ova poruka se fanovima serije šalje u trejleru. Ono što ste gledali u prvoj sezoni bio je samo početak, u drugoj sezoni suočićete se sa potpuno drugačijim emocijama, a velike avanture Alija nas tek očekuju.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, milioni gledalaca se raduju novim epizodama. Očekuje se da će se serija emitovati u septembru.

By: TV Exposed