Hande Ercel priprema iznenađenje za svoje fanove

Turska glumica Hande Ercel ima godinu iz snova. Beleži velike uspehe i postala je najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama.

Hande Ercel priprema iznenađenje za svoje fanove

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Hande Ercel je već neko vreme osoba sa najviše pratilaca među turskim glumcima. Taj broj se konstantno uvećava, kao i sama popularnost ove mlade dame. Svoj glumački kvalitet je dokazala u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Ta serija je postala pravi fenomen na društvenim mrežama. Veliku pažnju projekat je privukao i zbog veze glavnih glumaca koja je nastala upravo na tom setu.

Hande Ercel i Kerem Bursin su svoju romansu u privatnom životu otpočeli upravo na snimanju ove turske serije. Njihova ljubav traje i dalje i kako oboje tvrde u njoj zaista uživaju.

Svaka objava na Instagramu koju napravi mlada glumica prođe uz dosta pažnje. Tako je bilo i sa njenim prošlim Instagram storijem. Hande je podelila fotografiju iz studija sa slušalicama na ušima i napisala da priprema iznenađenje.

Turski mediji su odmah otvorili temu kakvo je to iznenađenje koje glumica priprema. Najverovatnije je u pitanju nešto vezano za novogodišnji program. Vrlo je realno da će glumica oprobati i svoje glasovne sposobnosti i na taj način iznenaditi svoje fanove.

Dakle, iznenađenje je najavljeno, ostaje da vidimo na šta je to tačno mislila ova sjajna glumica.

Šta vi mislite o čemu je reč? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Hazal Filiz Kucukkose – Želim da glumim u akcionim serijama!

 By: Milt-TV Exposed