Hazal Kaya i dalje privlači pažnju svojim komentarima

Na društvenim mrežama gotovo nikad nema mira. Svaki komentar neke od javnih ličnosti privuče dosta pažnje. Poslednjih slučaj je u priču uvukao Hazal Kayu.

Hazal Kaya i dalje privlači pažnju svojim komentarima

Foto Credits: Haberler

Nakon što su korisnici društvenih mreža, po dugogodišnjoj navici, odlučili da kritikuju odgovor Hazal Kaye na odluku Disney Plusa da otkaže emitovanje serije o Ataturku na njihovoj platformi, glumica je objavila poruku na svom nalogu, pojašnjavajući još jednom stav po ovom pitanju.

Njena poruka je privukla zaista dosta pažnje i postala predmet rasprava.

Cela izjava

U svojoj novoj objavi Hazal Kaya je napisala:

„Nemam zvanične podatke ili potvrđujuća dokumenta na temu cenzure ove serije. Poznato je da je Disney doneo odluku da ugasi svoje projekte u Turskoj i to je odluka na globalnom nivou, i verujem da je njihov pristup ovom procesu izazvao značajne teškoće i negativno uticao na različite aspekte industrije, posebno na radnu uslove proizvodnog tima.

Ne pokušavam da namećem svoja uverenja u diskusiji i ne vidim potrebu za potvrdama. Ne pokušavam da istaknem svoj Kemalizam i ne želim nikome ništa dokazati. Za mene je ovo prilika da govorim za nešto što nekome prija ili ne, ali i prilika da se ne prilagodim društvenim mrežama.

Važno je odgajati generacije otvorenog uma, slobodne savesti i dubokog znanja, koje ponekad znači reći 'ne znam' o pitanjima za koja nemamo pouzdane podataka. Ovo savetujem i vama.“.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Potvrđene još dve nove turske serije

By: TV Exposed