Snima se film "Led 3"

Ruski film “Led 2” je ostvario veliki uspeh. Prvog dana gledanja, za Dan zaljubljenih oborio je rekord gledanosti i zarade. Tom prilikom je inkasirao skoro neverovatnih osam i po miliona evra. Bio je na dobrom putu da prestigne uspeh filma “Sluga”, ali ga je epidemija koronavirusa zaustavila u toj trci. Nakon četiri nedelje prikazivanja “Led ...

Snima se film "Led 3"

Ruski film "Led 2" je ostvario veliki uspeh. Prvog dana gledanja, za Dan zaljubljenih oborio je rekord gledanosti i zarade.

Tom prilikom je inkasirao skoro neverovatnih osam i po miliona evra. Bio je na dobrom putu da prestigne uspeh filma "Sluga", ali ga je epidemija koronavirusa zaustavila u toj trci. Nakon četiri nedelje prikazivanja "Led 2" je zaradio ukupno 21 milion evra.

Još uvek nije zvanično potvrđeno da će se snimati "Led 3", ali se suška da su producenti već zakazali datum premijere. Prema nezvaničnim informacijama “Led 3” će se pojaviti pred publikom za Dan zaljubljenih 2022. godine.

Iznenađujuće, ali sve više se priča da će se u filmu pojaviti junakinja Nađa, koju je tumačila Aglaja Tarasova! Nađa je u filmu "Led 2" navodno samo pala u komu, a ne preminula. Autori filma su mudro izostavili njenu sahranu - jer je nije ni bilo.

Da nije reč samo o spekulacijama slučajno je potvrdila i njena prijateljica – manekenka Marija Minogareva.

Ona je, naime, na svoj Instagram profil okačila sliku sa Tarasovom, ispod koje je napisala: “Led 3”. Međutim, brže bolje ju je uklonila.

By: TV Exposed