Melisa Asli Pamuk otkrila o kojoj ulozi sanja

Turska glumica Melisa Asli Pamuk je zaista veoma talentovana. Glumica ima veliki broj fanova koji se raduju svakom njenom novom projektu.

Melisa Asli Pamuk otkrila o kojoj ulozi sanja

Foto Credits: RiriNano

U njene prethodne tri serije, Melisa Asli Pamuk je bila sjajna. Glumica je na odličan način iznela ulogu u seriji Yeni Hayat | Novi život i prava je šteta što taj projekat nije duže potrajao. Potom je radila kratko u TV seriji Kirmizi Oda | Crvena soba u kojoj se pojavila u šest epizoda ali je ostavila veoma dobar utisak. Nakon toga je glumica u digitalnoj seriji Hayaller ve Hayatlar | Snovi i život gde je još jednom pokazala svoj raskošni talenat.

U svom novom intervjuu, ova prelepa glumica je govorila o svojoj ulozi iz snova. Melisa Asli Pamuk je priznala da mašta o tome da tumači lik ženskog superheroja kao što je Catwoman. Uz to, glumica je poručila da je veoma dobra u scenama borbe. Ostaje da vidimo da li će se glumici ova želja možda i ostvariti u budućnosti.

Ono što jeste poznato je to da će se Melisa pojaviti u novoj seriji EGO - Erkege Güven Olmaz | Muškarcima se ne sme verovati. U tom projektu će ponovo glumiti sa Alperenom Duymazom sa kojim je bila partnerka u seriji Carpisma | Sudar.

NOVO - Ozbiljne optužbe - Kerem Bursin iskoristio Mavi kao PR?!

By: TV Exposed