Ozbiljne optužbe - Kerem Bursin iskoristio Mavi kao PR?!

Odnos Hande Ercel i Kerema Bursina opet je predmet interesovanja turske javnosti. U poslednje vreme su se pojavile nove vesti o navodnom pomirenju ovog para.

Ozbiljne optužbe - Kerem Bursin iskoristio Mavi kao PR?!

Foto Credits: DiziCentral

Kerem Bursin i Hande Ercel i pored toga što nakon serije Sen Cal Kapimi nisu bili u nekoj novoj TV seriji su i dalje veoma popularni. U poslednje vreme se dosta priča i piše o njihovom pomirenju. Bursin u svom poslednjem intervjuu nije želeo da komentariše tu temu. Mnogi mediji su odmah to protumačili kao da Kerem nije demantovao vest o pomirenju sa Hande.

Ipak, stigle su neke ne baš lepe vesti. Caner Yildirim, suprug Gamze Ercel, Handine sestre i otac malene Mavi je otpratio Kerema sa Instagrama. Kao razlog za to navodi se činjenica da je Bursin pominjao malenu Mavi, onda kada je rekao da je zvao Hande i raspitivao se za devojčicino zdravlje. Caner je otpužio glumca da je Mavi iskoristio za PR i to ga je veoma razljutilo. S druge strane, Keremova prijateljica Yasemin Ozlihan je otpratila Hande Ercelc sa Instagrama. Kruže tračevi da je to učinila na Keremovu molbu koji je priznao prijateljici da je umoran od priča i da ne želi da ima bilo šta sa Hande.

Po svemu sudeći, šanse da su se Kerem Bursin i Hande Ercel pomirili su zaista male...

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Poznato kada počinje turska serija Ataturk

By: TV Exposed