Alp Navruz vidi promenu! (FOTO)

Turski glumac Alp Navruz je skrenuo pažnju na sebe ulogom u televizijskoj seriji Ada Masali / Ostrvska bajka. Glumac je zaista talentovan ali i vrlo atraktivnog izgleda, što svakako dodatno dopirnosi njegovoj popularnosti.

Alp Navruz vidi promenu! (FOTO)

Foto Credits: Haber.ba

Alp Navruz je završio snimanje serije Ada Masali / Ostrvska bajka i sada odmara. Njegovi fanovi se pitaju, u kojem to narednom projektu će gledati ovog talentovanog i kvalitetnog glumca. Do tada, Alp koristi vreme da pored odmora odradi i neke marketinške ugovore. Jedan od njih je i sa kompanijom Head & Shoulders.

Glumac je na svom Instagram nalogu postavio fotografiju sa snimanja reklame za taj brend i napisao u opisu „Vidim promenu, vidim poruku“ i to na engleskom jeziku. Ovo je slogan kompanije koju Alp reklamira. Ova objava je za dva dana sakupila blizu 280 hiljada lajkova i veliki broj pozitivnih komentara.

Navruz je poprilično aktivan na društvenim mrežama. Na svom zvaničnom Instagram profilu je postavio 230 postova i prati 315 naloga. Njega prati čak 4.6 miliona ljudi. Među njima se od nedavno našao i Miloš Biković, pa ne bi bilo čudo da neki od turskih medija Alpa povežu sa ulogom u Južnom vetru.

Šalu na stranu evo i pomenute objave koju je Alp Navruz postavio na svoj Instagram nalog. Kako vam se čini glumac u ovom izdanju? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Nova ljubavna veza među turskim glumcima!

 By: Milt-TV Exposed