Da li će Ertan Saban ponovo oduševiti publiku u novoj seriji?!

Brojna je publika koja pomno prati serije sa Ertanom Sabanom i sa velikim entuzijazmom prati njegove uloge. Glumac će se uskoro pred publikom pojaviti sa TV serijom Gelsin Hayat Bildigi Gibi, ovoga puta na ekranu Show TV-a u letnjem periodu.

Da li će Ertan Saban ponovo oduševiti publiku u novoj seriji?!

Foto Credits: IMDB

Kao i uvek, imaćemo prilike da pogledamo majstorstvo Ertana Sabana u stvaranju drugačijeg lika. Datum izlaska TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi još nije objavljen, ali se očekuje da će početi vrlo brzo. Ertan Saban će se u ovoj seriji pojaviti sa uticajnom glumačkom postavom i kao junak priče koju je napisao Gani Mujde.

Recimo da očekujemo da će lik Sadija Payaslija ostaviti važan trag u karijeri glumca, a od nove serije pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi zna da se očekuje da privuče publiku svojim različitim aspektima.

Sadi Payasli, odnosno lik kog će tumačiti Ertan Saban je zapravo mafijaš i neko ko je bio umešan u mnoge zločine. Međutim, Sadi će nositi dva različita identiteta zajedno sa potpuno novom ličnošću i našao se u srednjoj školi Karabayir kao nastavnik geografije.

Trejleri, koji su uključivali prve tragove iz upečatljive priče o Sadiju Payasliju, koji je ostavio svoju prljavu prošlost i postao nastavnik, privukli su veliku pažnju. I u trejlerima su mnogi gledaoci osetili razliku u glumi Ertana Sabana, a brojna publika je sa uzbuđenjem očekuje seriju.

Gelsin Hayat Bildigi Gibi, u režiji Altana Donmeza, po scenariju Ganija Mujdea, ispričaće impresivnu priču o iskustvima sa Sadijem, koji je postao školski radnik prošavši kroz veliku promenu, kao i petoro mladih ljudi iz popravnog sa kojima će se njegov put ukrstiti u školi.

NOVO - Halit Ergenc uskoro na snimanju nove serije!

By: TV Exposed