Ozge Yagiz u nastavku popularne serije

Turska glumica Ozge Yagiz je rođena u Istanbulu 1997. godine i postala je poznata po svom liku Zehra u dnevnoj TV seriji Adini Sen Koy, koja je emitovana u sezoni 2016-2017. Zatim, glumica, koju smo gledali u seriji Yemin Kanala 7, imala je uspešan proces kao glavna ženska glumica dve sezone.

Ozge Yagiz u nastavku popularne serije

Foto Credits: IMDB

Kasnije se otkrilo da je zbližavanje koje je počelo sa njenim partnerom Gokberkom Demircijem na snimanju preraslo u ljubav. Par, za koji se očekivalo da se venča, raskinuo je proteklih meseci, što je iznenadilo njihove fanove.

Odluka Ozge Yagiz da napusti TV seriju Yemin, u koju su uključeni mnogi njeni fanovi, je ispravna, a to se vidi iz uspeha koji je postigla sa projektima u kojima je učestvovala jedan za drugim u poslednje dve godine.

Glumica, koja je prošle sezone dobro debitovala sa likom Sera u TV seriji Sol Yanim, ostavila je snažan utisak svojom dikcijom koja je oduševila publiku i njenom igrom u liku.

Ozge, koju njeni fanovi pomno prate i koja je otkrila svoje nove talente zahvaljujući učešću u projektima jedan za drugim, takođe je učestvovala u romantičnoj priči zasnovanoj na komediji pod nazivom Icimizden Biri. Kao partner Bore Akkasa u ulozi Havve, glumica je dokazala da može biti dobar izbor i za humoristične uloge.

Ozge Yagiz, koja je takođe došla do izražaja 2022. godine sa likom Busre u TV seriji Baba / Otac, nastaviće put karijere kao jedna od ženskih glumaca projekta, koji će se nastaviti i sledeće sezone.

Fanovi serije Bezhat C su uzbuđeni zbog nastavka snimanja ovog projekta na Blu TV-u. Ozge Yagiz će se takođe pojaviti u novoj sezoni ove turske serije, a imaće status gosta-zvezde.

NOVO - Birce Akalay o Ibrahimu Celikkolu!

By: TV Exposed