Kerem Bursin ima novi projekat!

Glumac Kerem Bursin nastavlja rad na seriji Sen Cal Kapimi, ali uskoro počinje i novi posao. Nema razloga za brigu, fanovi Sen Cal Kapimija neće ostati bez glavnog protagoniste u ovoj seriji. Kerem će uporedo sa snimanjem ove serije raditi na novom filmu. Turski medij Posta preneo je vest o početku snimanja novog filma pod ...

Kerem Bursin ima novi projekat!

Glumac Kerem Bursin nastavlja rad na seriji Sen Cal Kapimi, ali uskoro počinje i novi posao.

Nema razloga za brigu, fanovi Sen Cal Kapimija neće ostati bez glavnog protagoniste u ovoj seriji. Kerem će uporedo sa snimanjem ove serije raditi na novom filmu. Turski medij Posta preneo je vest o početku snimanja novog filma pod nazivom Cevrimdisi Ask, koji predstavlja adaptaciju novele Sebnem Burcuoglu. Ova dama takođe i piše scenario za film, a režiser je Altan Donmez. U pitanju je komedija koja se radi u produkciji komnpanija ADG Medya Film i Braveborn, firme koja pripada Keremu Bursinu. Prema dostupnim informacijama, Kerem će se pojaviti u nekoliko kadrova, ali neće tumačiti glavnu ulogu u filmu. Još uvek nije poznato ko će glumiti glavnog lika u ovom novom projektu.

Ovo je po treći da se Kerem Bursin dokazuje u ulozi producenta. Radio je na TV seriji Immortals i filmu Good game. Očigledno je da je Bursin podjednako talentovan i u drugim poslovima kao i u glumi.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Sicak Kafa

By: TV Exposed