Arda Anarat u novoj ulozi sa drugačijim likom!

Mladi glumac Arda Anarat postao je jedno od mladih imena koja privlače pažnju ulogama u turskim TV serijama i filmovima.

Arda Anarat u novoj ulozi sa drugačijim likom!

Foto Credits: Haberler

Arda Anarat, koji je kao mlad počeo da glumi sa likom Šehzade Mehmeta u TV seriji Muhtesem Yuzyil | Sulejman Veličanstveni 2012. godine, rođen je u Samsunu 1999. godine.

Prednost susreta sa kamerama u ranom detinjstvu bila je u tome što je iskusio mnogo različitih projekata.

Glumac, koji je imao značajna iskustva u TV serijama kao što su Galip Dervis, Dirilis Ertugrul, Vatanim Sensin, Cukur, Tek Yurek, Hekimoglu, Ek Askim i Sicak Kafa, napravio je veliki proboj sa TV serijom Yargi | Presuda.

Arda Anarat, koji se pojavio sa likom Cinara u TV seriji Yargi, koja je počela 2021. godine i ostaje na dnevnom redu sa svojom uspešnom pričom, imao je najzapaženiju ulogu u karijeri u ovom projektu.

U novom liku kao mlad vojnik Ali

Anarat će sada impresionirati publiku drugačijim likom tako što će se pojaviti u filmu Nefes Yer Eksi Iki, zajedno sa Muratom Yildirimom i Ilkerom Aksumom.

Arda Anarat, koji učestvuje u priči filma kao vojnik Ali, ispričaće priču koja će kroz lik mladog vojnika duboko povrediti publiku.

Arda je već počeo da privlači pažnju svojom glumom u filmu, koji će svom realnošću otkriti nezaboravni bol koji je mladi vojnik doživeo u mladosti.

Film pod nazivom Nefes Yer Eksi Iki može se pogledati u bioskopima u petak, 15. decembra.

NOVO - Veliko interesovanje za novi projekat Murata Yildirima, Nefes Yer Eksi Iki

By: TV Exposed