Erkan Petekkaya - uloga u seriji O Kiz najteža u karijeri!

Erkan Petekkaya, koji je ponovo osvojio srca likom Kadira, kojeg tumači u TV seriji O Kiz / Ta devojka, koja se emituje na Kanalu D, dobio je novo priznanje.

Erkan Petekkaya - uloga u seriji O Kiz najteža u karijeri!

Foto Credits: Promo / Kanal D

Glumac je ponovo postao vruća tema osvajanjem „Nagrade za najboljeg glumca” na dodeli priznanja Zlatna palma. Za najbolju glumicu izabrana je Dilin Doger, koja u seriji igra njegovu ćerku Zeynep, a serija O Kiz nagrađena je za „Dramsku seriju godine“.

Erkan Petekkaya, sa svojim likom Kadir, koji ima 45 godina, ali na život gleda sa čistoćom petogodišnjeg deteta, igra zadivljujuću ulogu u TV seriji O Kiz / Ta devojka. Glumac je rekao: „Nagrada je prelepa. Hvala vam puno.“.

Objašnjavajući da voli svoj posao, Erkan je naveo da svaku ulogu koju igra doživljava kao svoje dete. Glumac je rekao: „Bilo je malo drugačije jer je to bila veoma teška uloga. To je zaista posebna uloga, veoma je osetljiva, potrebno je biti veoma oprezan. Zato je to bila najteža uloga koju sam igrao, nadam se da se publici dopala.”. Po utiscima čini se i da jeste, a u prilog tome govore i priznanja za samu seriju al ii njegovu glumu.

Erkan Petekkaya je objasnio da su, pošto su se razumeli međusobno, stvorili veoma dobro okruženje na snimanju TV serije The O Kiz i da je rad u ovom okruženju dobro napredovao.

NOVO - Kaan Urgancioglu i slučaj nestalog novčanika

By: TV Exposed