Kaan Urgancioglu i slučaj nestalog novčanika

Kaan Urgancioglu, koji je došao na ekran kao tužilac Ilgaz u TV seriji Kanala D, Yargi / Presuda, koja je ostavila traga u nedelju uveče, privukao je pažnju objavom o nestanku koju je objavio na društvenim mrežama prošle nedelje.

Kaan Urgancioglu i slučaj nestalog novčanika

Foto Credits: IMDB

Glumac je potražio pomoć od svojih pratilaca navodeći da je izgubio novčanik. Kaan Urgancioglu je objavio da je izgubio novčanik na svom Twiter nalogu u podne 12. decembra: „Izgubio sam novčanik, da li ga je neko našao?“ upitao je Kaan. Dok su neki fanovi šaljivo spominjali ovo deljenje glumca, ni od koga nije bilo informacija da je on pronađen.

Glumac, koji nije dobio nikakvu vest oko svog novčanika, obećao je nagradu nalazniku ovoga puta u novoj objavi na Twitteru samo nekoliko sati nakon prve poruke. Kaan Urgancioglu je objavio poruku u kojoj je rekao: „Spremiću svojim rukama špagete po receptu moje tetke.”. Obožavaoci glumca su se čak šalili na ovu situaciju, pozivajući se na činjenicu da Ilgaz i Ceylin nisu otišli ​​u Kapadokiju i popeli se na balon: „Nisi mogao da se popneš na balon jer si izgubio novčanik?“ .

Kaan Urgancıoglu je pronašao svoj novčanik nekoliko dana kasnije! Ali na neočekivanom mestu! Glumac je ponovo tvitom objavio situaciju svojim pratiocima! Urgandciogluov novčanik, za koji je mislio da ga je izgubio na ulici, “izašao” je iz njegove kuće! Glumac je izvestio: „Našao sam novčanik, izašao je iz kuće, ali je rekao i da je zbunjen testeninom koju je obećao! Urgancioglu je napisao: „Iako sam ga pronašao, bio sam zbunjen zbog špageta koje sam obećao, jer sam bio ljut na sebe što sam ga izgubio.”.

Mnogima je bio zanimljiv ceo taj slučaj u kom je Kaan izveštavao svoje pratioce i pratio stanje oko nestanka novčanika. Na kraju, dobra vest je da je novčanik pronadjen jer svi znamo da to ume biti zaista neprijatno.

NOVO - Hande Ercel uznemirena zbog tračeva o njenoj novoj vezi

By: TV Exposed