Hande Ercel uznemirena zbog tračeva o njenoj novoj vezi!

Turska štampa koja prosto žudi za senzacionalnim naslovima donela je novu priču. Prema pisanju tabloida u toj zemlji, popularna glumica Hande Ercel je u ljubavnoj vezi sa košarkašem Kartalom Ozmizrakom.

Hande Ercel uznemirena zbog tračeva o njenoj novoj vezi!

Foto Credits: Aksam

Prema natpisima u štampi, Hande Ercel i Kartal Ozmizrak su prvi put vidjeni zajedno na njenoj rodjendanskoj proslavi. Istina, Kartal je bio jedan od gostiju na toj proslavi, ali nije poznato zbog čega je štampa izdvojila baš njega, s obzirom da nije bilo nikakvih trenutaka ni fotografija da priču o navodnoj vezi barem naznači.

Ovog puta Ercel nije želela ništa da prećuti. Glumica je juče primećena kako parkira automobil i tom prilikom je dala kratak intervju prisutnim novinarima. Kako je Hande priznala zaista su je uznemirile priče, odnosno tračevi o njenoj navodnoj vezi sa Kartalom. U pitanju je osoba koju dugo poznaje, njen prijatelj ali nikakve priče o ljubavi između njih dvoje nisu tačne, tvrdi glumica.

Kao što je i Hande Ercel primetila, kada je poznata žena slobodna, nove veze i afere se prosto „lepe“ uz nju. Takve vesti je u poslednje vreme često uznemire. Hande je dodala da trenutno nema nikog u njenom životu, kada je ljubavni plan u pitanju i zamolila novinare da to shvate i poštuju.

Dakle, Ercel nije u novoj ljubavnoj vezi i u njenom životu trenutno nema muškarca koji je osvojio njeno srce.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Afra Saracoglu izgubila slučaj na sudu

By: TV Exposed