Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy su se venčali!

Vest koju su obožavaoci turskog glumačkog para, Berka Oktaya i Yildiz Cagri Atiksoy čekali, konačno je stigla.

Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy su se venčali!

Foto Credits: NTV

Kuriozitet je bio kada će se ovaj popularni turski glumački par, koji je proteklih meseci napravio prvi korak ka braku noseći verenički prsten u Izmiru, venčati.

Par, Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy, koji svoju vezu žive daleko od tabloidne štampe i očiju javnosti, trebao je da uđe u brak venčanjem koje bi se održalo u bašti njihove kuće u Zekerijakoju 9. septembra i zabavnom ceremonijom venčanja kojoj bi prisustvovali njihovi veoma bliski prijatelji 10. septembra u Polonezkoju, barem prema vestima u štampi časopisa u Turskoj. Ta vest je već ranije najavljena i to je nešto što su svi očekivali da će se desiti.

Međutim, glumački par se venčao tako što je napravio iznenađenje i pomerio datum venčanja sa 10. septembra na 30. avgust. Popularni par, koji je u brak ušao jednostavnom ceremonijom, podelio je na društvenim mrežama kadrove sa svog venčanja i time iznenadio mnoge.

Odabravši datum kada se slavi Dan pobede u Turskoj, 30. avgusta za svoje venčanje, glumica je potom podelila fotografije na društvenim mrežama uz napomenu „Dvostruki praznik”.

Usledile su mnoge čestitke ovom paru kojima se i mi pridružujemo.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

NOVO - Ozge Yagiz i Gokberk Demirci o pomirenju

By: TV Exposed