Baća (Južni vetar) u nastavku dobija naslednike

Jedan od omiljenih likova dobiće naslednike, ili srpčiće, kako bi rekao Baća u filmu i seriji “Južni vetar”. Lik Baće u seriji i filmu je stekao veliki broj obožavatelja. Mnoge njegove rečenice i scene se često ponavljaju i postale su veoma popularne. Mnogima je omiljeno pitanje koje Baća postavlja svojim devojkama: “Koliko ćeš srpčića da ...

Baća (Južni vetar) u nastavku dobija naslednike

Jedan od omiljenih likova dobiće naslednike, ili srpčiće, kako bi rekao Baća u filmu i seriji "Južni vetar".

Lik Baće u seriji i filmu je stekao veliki broj obožavatelja. Mnoge njegove rečenice i scene se često ponavljaju i postale su veoma popularne. Mnogima je omiljeno pitanje koje Baća postavlja svojim devojkama: "Koliko ćeš srpčića da mi rodiš?".

Reditelj filma Miloš Avramović je u intervjuu za portal "FilmiTV" potvrdio da će Baća u nastavku dobiti naslednike, tj. srpčiće.

Ova informacija je obradovala mnogobrojne fanove "Južnog vetra". Evo i šta je o svemu tome rekao reditelj.

– Nadam se da će Baća da dobije tri Srpčića. Dobiće ih sigurno, samo ne znam koliko. Nismo još stigli dotle, ali Baća će imati isto uzbudljiv, i u toj kriminalnoj karijeri, intiman razvoj lika, tako da nas čekaju još velike Baćine avanture – poručio je Avramović i otkrio da bi u nastavku "Južnog vetra" voleo da vidi i glumice Slobodu Mićalović i Natašu Ninković.

By: TV Exposed