Engin Altan Duzyatan – Oruc Reis ili Ertugrul?!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan uživa veliko poštovanje u svetu turskih serija. Glumac je veoma popularan  i na društvenim mrežama.

Engin Altan Duzyatan – Oruc Reis ili Ertugrul?!

Foto Credits: PenZiT

Engin Altan Duzyatan je poprilično aktivan na Instagramu. Njegov zvaničan nalog prati 4.5 miliona ljudi. Glumac je danas postavio novu fotografiju u nekom opuštenom stilu koja se dopala pre svega damama. Objava je za manje od tri sata sakupila preko 300.000 lajkova. Komentar sa najviše lajkova je bio onaj na kojem piše Oruc Reis. U pitanju je naravno lik iz njegove nove serije Barbarosa Mač Mediterana.

Turskim medijima ne treba mnogo. Odmah su krenuli u analize u kojoj ulozi je Engin upečatljiviji. Tu se misli na njegove dve istorijske serije Dirilis Ertugrul i Barbarosa Mač Mediterana. Mišljenja su podeljena. Ima onih koji tvrde da je lik Ertugrula jedan od najboljih u istoriji serija. Drugi smatraju da Engin Altan Duzyatan podjednako dobro deluje i u ulozi Oruca Reisa. Serija Barbarosa je tek počela i moguće je da će se mišljenja menjati.

Veoma je teško govoriti u kojoj ulozi je ovaj sjajni glumac bolji. Možemo pričati o tome koji lik se nekom više svideo. Sve je naravno stvar ukusa. Koji Enginov lik vama leži na srcu, Ertugrul ili Oruc Reis?

Evo i pomenute objave koju je Engin postavio na svoj zvaničan Instagram nalog.

NOVO - Halit Ergenc – Bez novog projekta!

 By: Milt-TV Exposed