Blagi porast za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, u kojoj glavne uloge igraju Ebru Sahin i Birkan Sokullu je projekat koji je Star TV objavio prošle nedelje sa velikim nadama.

Blagi porast za seriju Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

Foto Credits: Haberler

Ocena prve epizode serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo nije izgledala baš dobro, uprkos činjenici da su dvoje glavnih glumaca nedeljama ostali na dnevnom redu na društvenim mrežama i stvorene su odlične interakcije.

Serija, za koju Star TV očekuje da će imati veliki uspeh, prošlog četvrtka uveče je bila tek 17. u total kategoriji rejtinga. Projekat koji je zauzeo 6. mesto u grupi AB, završio je kao 12. u ABC1.

Razočaranje u ovu gledanost u prvoj epizodi nestalo je sa porastom stopa u svim grupama publike u drugoj epizodi. U drugoj epizodi TV serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja je na ekran stigla u četvrtak, 30. aprila, došlo je do povećanja brojki u svim kategorijama.

Ocene blizu proseka

Serija je zauzela 14. mesto u total kategoriji, ali je rejting nešto bolji nego prošle nedelje. Međutim, da podsetimo, željeni rejting na visokom nivou još uvek nije postignut. Stope gledanosti su takođe porasle u grupama AB i ABC1, a to će podići moral tima.

Dok su ocene bile blizu proseka, četvrto mesto u AB grupi je privuklo pažnju kao važan rejting. Očekuje se da će serija Yuz Yillik Mucize, koja je dan završila na 7. mestu u grupi ABC1, nastaviti sa radom u narednim nedeljama i svi se nadaju dodatno podići gledanost.

NOVO - Otkriven datum početka turske serije Gulcemal

By: TV Exposed