Kerem Bursin iz pogleda Hande Ercel

Odgovore na pitanja, šta se dešava na setu serije Sen Cal Kapimi i šta misli o svom partneru, Hande Ercel dala je za oktobarsko izdanje magazina Maria Claire. Hande Ercel je na pitanje o svom partneru odgovorila ovako: „Tako se zabavljam s njim. Kerem je partner koji zaista motiviše ljude i predaje se energično. Na ...

Kerem Bursin iz pogleda Hande Ercel

Odgovore na pitanja, šta se dešava na setu serije Sen Cal Kapimi i šta misli o svom partneru, Hande Ercel dala je za oktobarsko izdanje magazina Maria Claire.

Hande Ercel je na pitanje o svom partneru odgovorila ovako: „Tako se zabavljam s njim. Kerem je partner koji zaista motiviše ljude i predaje se energično. Na primer, on nasmeje ceo tim bez obzira na uslove na setu. Mislim da je ova harmonija rezultat što se često zabavljamo zajedno. ”

Hande Ercel takođe voli lik Eda, koji glumi. Čini se da glumica nije uspela da navede karakteristike lika, ali je svoju ulogu internalizovala.

Hande Ercel je rekla: „Eda je u meni izazvala veliku radost kada sam pročitala scenario. Životna energija je neverovatno velika. Biti žena sa pozitivnim pogledom na život, koja zna šta želi i ide dalje. Pronalazi snagu u sebi, tvrdoglava, žestoka. Postoje mnogi aspekti Ede koje želim da računam kao ove. Uživam i u glumi i na setu. Ovo je vrlo dragocena stvar. Uvek imam želju da trčeći odem na set. Na ovom poslu radimo sa neverovatnim timom. Svaka jedinica je posvećena tome. ”

By: TV Exposed

NOVO-Demet Ozdemir pokazala svoj revolt (FOTO)