Kizil Goncalar i Ruhun Duymaz - nove serije sa veoma dobrim glumačkim parovima!

Stigle su vesti o dve nove turske serije koje su u fazi pripreme. Ono što je zajedničko za obe je da imaju veoma dobre, ozbiljno dobre glumačke parove.

Kizil Goncalar i Ruhun Duymaz - nove serije sa veoma dobrim glumačkim parovima!

Foto Credits: DiziCentral

Vesti o novim turskim TV serijama stižu jedna za drugom. Tokom leta uglavnom gledamo neke “lakše” priče uz tek po neku dramu. Ipak, tokom leta se vrše pripreme i za novu sezonu koja počinje na jesen.

Dve serije koje su potvrđene se zaista izdvajaju po svojim glumačkim parovima. Evo i o kojim projektima je reč.

Ozgu Namal se vraća na TV ekrane serijom pod nazivom Kizil Goncalar ili u prevodu Crvene ruže. Reč je o novom projektu kompanije Gold Film čiji scenario piše Nejati Sahin.

Poznat je i njen partner u ovoj novoj seriji. uz Ozgu glavnu ulogu u seriji Kizil Goncalar će tumačiti Ozcan Deniz. Deniz je takođe potpisao ugovor sa Farukom Turgutom, vlasnikom Gold Filma za ulogu u ovoj seriji. Serija se očekuje na jesen.

Ruhun Duymaz – moguć početak tokom leta?!

Druga serija nosi naziv Ruhun Duymaz / Gluva duša. O ovom projektu je već bilo reči. Glavnu žensku ulogu će tumačiti Burcu Ozberk. Njen partner u seriji će biti Sukru Ozyildiz.

U pitanju je projekat koji priprema kompanija O3 Medya za turski Fox TV.

Snimanje pojedinih sekvenci za ovaj projekat je već otpočelo tako da bi u narednom periodu mogli dobiti preciznu informaciju kada će serija Rugun Duymaz početi.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - U petak počinje serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života

By: TV Exposed