U petak počinje serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života

Stiže nam nova turska TV serija pod nazivom Hayatimin Nesesi / Radost mog života, koja će se sastati sa publikom na TRT 1 u petak, 7. jula u 20 časova svojom prvom epizodom.

U petak počinje serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života

Foto Credits: Haberler

Nova TV serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života, koja će uneti dah svežeg vazduha u porodičnu komediju, privući će pažnju i zabavnim trenucima i dramskim delovima.

Turska serija Hayatimin Nesesi sa Sebnem Bozoklu i Tolgom Tekinom u glavnim ulogama doneće zanimljivu radnju. Serija, koja će svojom pričom, glumačkim izvedbama i iznenađenjima dovesti do vrhunca zadovoljstva gledanja, kandidat je da bude nezaobilazna petkom uveče.

U prvoj epizodi serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života upoznaćemo srećnu i divnu porodicu Nese i Mustafe sa dvoje dece i Mustafinu porodicu, odnosno njegovu stranu porodice.

Dok budu svedočili ovim ljudima sa različitim karakterima i njihovim životima, publika će se osećati kao deo ove porodice.

Premijera u petak u 20 časova

Projekat Hayatimin Nesesi, kandidat je da bude nezaobilazan petkom uveče sa porodičnom toplinom, ali i sa puno osmeha i drame.

Ne propustite zabavne, slatke, tužne i trenutke iznenađenja koje će ova divna porodica doživeti tokom cele sezone! Budite svedoci ove tople, simpatične i uzbudljive priče u kojoj ćete se osećati kao deo porodice. Tako barem stoji u najavi ove nove turske serije.

Da li će tako i biti saznaćemo već od petka, na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

NOVO - Turska serija Donence / Tropi je ostavila snažan utisak u prvoj epizodi

By: TV Exposed