Serkan Cayoglu i Ozge Gurel su ponosni na njihove fanove!

Obožavaoci poznatih glumaca nastavljaju da prave kampanje pomoći nakon dva velika zemljotresa koji su istog dana duboko potresli Tursku.

Serkan Cayoglu i Ozge Gurel su ponosni na njihove fanove!

Foto Credits: DiziCentral

Obožavaoci para Ozge Gurel i Serkan Cayoglu takođe se organizuju putem društvenih medija i rade na pružanju pomoći oblastima koje su pogodjene zemljotresima. Fanovi Serkana Cayoglua i Ozge Gurel, koji su organizovani na Tviteru, objavljuju na raznim stranicama da se mogu dati donacije Udruženju Ahbap.

U podeljenim porukama „Čekamo vašu podršku“, podsećaju na katastrofu zemljotresa u Turskoj i uključuju sledeće izjave:

„Kao ljubitelji Ozge i Serkana Cayoglua, očekujemo vašu podršku kampanji pomoći koju smo započeli kako bismo doprineli žrtvama zemljotresa u ovom teškom procesu u našoj zemlji.”. Gurel, koja je podelila ovu objavu citirajući, napisala je "Sve vas grlim".

Ponosi na svoje fanove

Serkan Cayoglu je na sve ovo dodao: "Neverovatni ste! Ponosan sam što sam velika porodica sa vama.".

Na društvenim mrežama pratioci često dele postere pomoći pripremljene na engleskom, španskom i italijanskom jeziku i drugim jezicima koji nisu turski. Grupe obožavalaca glumaca, koje organizuju razne poklone u ime slavnih za njihove rođendane, ovoga puta su počele da ulažu napore za žrtve zemljotresa u ime glumaca.

Čini se da je ovo događaj koji privlači pažnju u smislu širenja duha solidarnosti kako u Turskoj zemlji, tako i pronalaženja odjeka među fanovima u inostranstvu.

NOVO - Turska industrija TV serija konkretno pomaže u teškoj situaciji

By: TV Exposed