Serija Mahkum se završava, ali Hayal Koseoglu već ima drugu ulogu!

Hayal Koseoglu je jedna od istaknutih glumica poslednjeg perioda i o njoj se dosta pričalo sa likom Sashe u seriji Mahkum / Zatvorenik, u kojoj je prošle sezone igrala glavnu ulogu. Serija Mahkum vratila se na ekran Fox TV-a u drugoj sezoni, ali je zbog niske gledanosti odlučeno da 31. epizoda bude finalna.

Serija Mahkum se završava, ali Hayal Koseoglu već ima drugu ulogu!

Foto Credits: Aksam

Hayal Koseoglu, koja se pred publikom pojavila sa likom Acelye u seriji Mucize Doktor / Čudesni doktor, privukla je pažnju kao medicinska sestra u ovoj priči. Glumica je iznenadila svoje fanove kompjuterskim hakerom i anarhističkim likom koji ne okleva da čini zločine u TV seriji Mahkum. Lik Sasha više neće biti na ekranu nakon 2 epizode.

Međutim, Hayal Koseoglu ima još jednu seriju. Neki njeni fanovi možda ne znaju, ali glumica preuzima i glavnu ulogu u projektu pod nazivom Cezailer / Kriminalci, koji je objavljen na platformi Gain i iznenadio svojom pričom.

Glumica se u svojoj karijeri oduvek bavila dramom, ali projekat Cezailer je produkcija koja uključuje elemente komedije i stoga se može opisati kao njena prva humoristična uloga. U projektu Cezailer ispričana je priča o psihijatru koji je dobrovoljno ušao u mentalnu bolnicu zbog eksperimenta i pokušao da izađe iz nje. U seriji, koja ima originalan i veoma drugačiji scenario, Koseoglu je takođe ponovo obukla beli mantil kao jedna od medicinskih sestara u ovoj mentalnoj bolnici.

NOVO - Kivanc Tatlitug na raskrsnici

By: TV Exposed