Solidan početak nove turske serije Kara Tahta / Tabla

Juče je bila premijera nove turske serije koja nosi naziv Kara Tahta / Tabla. Početak je bio solidan kada je rejting u pitanju.

Solidan početak nove turske serije Kara Tahta / Tabla

Foto Credits: Dizilah

Na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1 sinoć je bila premijera nove serija koja nosi naziv Kara Tahta ili u prevodu Tabla. Serija je ostvarila pristojan početak, ništa više od toga. U total kategoriji rejtinga ostvaren je rezultat od 2.88. U AB kategoriji rejting je bio 3.85, a u ABC 4.11. Ostaje da vidimo kakav će biti dalji trend.

U seriji Kara Tahta biće ispričana ljubav koja je ostala nedovršena u prošlosti. Ljubavna priča Atlasa i Irmak biće glavna tema ove turske serije. Atlas ( kog u seriji tumači Furkan Andic), koji je bio maltretiran tokom srednjoškolskih godina, godinama kasnije je postavljen u svoju bivšu školu za nastavnika.

Da li je povratak Atlasa, koji je morao da se suoči sa svojom starom ljubavlju Irmak (Miray Daner), slučajnost ili “slučajnost”? Priča glasi: "Kome sam upravo rekao dobrodošao? Ogorčenom detetu? Čežnjivom ljubavniku? Ljutom neprijatelju? Ili učitelju?".

U pitanju je prva od tri nove serije kanala TRT 1. Premijera serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor će biti u petak 8. aprila. Datum premijere treće serije, Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka još uvek nije otkriven.

NOVO - Tužne vesti sa seta serije Aziz

By: Milt-TV Exposed