Sen Cal Kapimi vs. Bay Yanlis – revanš u Italiji!

Kada su turske serije u pitanju, prošlo leto obeležile su dve romantične komedije. U pitanju su projekti Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata i Bay Yanlis / Gospodin pogrešni.

Sen Cal Kapimi vs. Bay Yanlis – revanš u Italiji!

Foto Credits: Twitter

Tada se vodila velika bitka, jer se vrlo brzo znalo da će samo jedna od serija opstati i biti nastavljena. Tu bitku dobila je serija Sen Cal Kapimi, čiji nastavak očekujemo 9. juna. Serija je imala bolji rejting ali i znatno bolju podršku na društvenim mrežama za razliku od Bay Yanlisa. Sada je došlo za mali revanš. Italijanski televizijski kanal Canale 5 danas počinje emitovanje obe serije.

Serija Bay Yanlis će početi u 14.45, a Sen Cal Kapimi u 15.30. S obzirom na veliku popularnost koju Can Yaman ima u Italiji, a koja je sve veća, početnu prednost ima projekat Bay Yanlis. Ovaj put pobednik neće imati neku veliku korist sem prestiža. Ukoliko Bay Yanlis bude znatno ubedljivije gledan u odnosu na seriju Pokucaj na moja vrata, biće to lepa satisfakcija za kreatore serije. Onu prvu, mnogo značajniju bitku u Turskoj dobili su Eda i Serkan, odnosno Hande Ercel i Kerem Bursin.

NOVO - Burak Ozcivit i njegova prelepa sestra! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed