Nastavlja se sudjenje Ozanu Guvenu

Turski glumac Ozan Guven je u centar pažnje došao nakon skandala u kom se navodi da je pretukao Deniz Bulutsuz. Suđenje u ovom slučaju i dalje traje.

Nastavlja se sudjenje Ozanu Guvenu

Foto Credits: DiziCentral

Ozan Guven je neko ko bez sumnje poseduje veliki glumački kvalitet. Nažalost, zbog dešavanja u privatnom životu glumac je daleko od seta već tri godine.

Podsećamo, Deniz Bulutsuz je optužila Guvena da joj je naneo teške fizičke povrede. Ceo slučaj je završio na sudu i po svemu sudeći neće biti skoro rešen.

Neki pomaci su ipak napravljeni.

Medicinska ekspertiza

Stigla je dugo očekivana medicinska ekspertiza povreda koje je pretrpela Deniz. U njoj se navodi da povrede koje je Bulutsuz zadobila nisu lakše prirode i da nisu mogle da budu rešene jednostavnim medicinskim procedurama. Takođe, navodi se i povrede nisu takve da ostavljaju ožiljke na telu i licu, nijedna kost joj nije bila polomljena i nije ugrožena funkcija nijednog od unutrašnjih organa.

Šta se tačno desili između Ozana i Deniz ostaje da se vidi i utvrdi. Eskpertiza je samo jedna u nizu činjenica i dokaza koji će pokušati da rasvetle ovaj slučaj, koji je praktično uništio Guvenovu glumačku karijeru. Glumac se nije pojavljivao na setovima od 2020. godine i serije Babil.

Nažalost po sve, cela situacija neće biti rešena u skorije vreme. Naredno ročište je zakazano skoro za sam kraj godine, odnosno 5. decembar...

View this post on Instagram

A post shared by Ozan Güven (@ozan.guven)

NOVO - Tolga Saritas u novoj seriji Kusursuz

By: TV Exposed