Tolga Saritas u novoj seriji Kusursuz

Stigle su nove vesti kada je u pitanju turski glumac Tolga Saritas. Nove vesti se odnose na njegovu novu seriju.

Tolga Saritas u novoj seriji Kusursuz

Foto Credits: Haberturk

Nakon završetka televizijske serije Baba / Otac, Tolga Saritas je iskoristio naredni period da se odmori i prikupi energiju. Sada je vreme za novi iskorak u njegovoj glumačkoj karijeri.

Tolga Saritas će iskustvo sticati u radu na digitalnim platformama. Saritas je već bio gostujući glumac u jednoj seriji Blu TV-a, tumačio glavnu ulogu u Netflixovom filmu, ali će sada po prvi put preuzeti glavnu ulogu u digitalnoj seriji, koja će biti emitovana na Blu TV-u i koja se najavljuje kao veoma ambiciozan projekat.

Kako prenose turski mediji, a medju njima i dobro obaveštena Birsen Altuntas, Tolga Saritas će tumačiti glavnu mušku ulogu u novoj seriji pod nazivom Kusursuz.

Scenarista serije Ezel već radi na projektu

Ova serija koja će biti emitovana na vodećoj turskoj domaćoj digitalnoj platformi Blu TV bi trebala da bude na visokom nivou kada je reč o produkciji i svim detaljima.

Osnova za optimizam ima na pretek. Kerem Deren, scenarista koji je bio zadužen za seriju Ezel piše scenario za projekat Kusursuz. Na poziciji režisera je Ender Mihlar.

Kada je reč o radnji poznato je samo to da će doneti priču o grupi prijatelja na jahti. Šta to tačno znači saznaćemo vrlo brzo.

NOVO - Dobre vesti za tursku seriju Donence

By: TV Exposed