Sifanur Gul u novoj televizijskoj seriji!

Ljubitelji turskih TV serija će sve više čuti ime Sifanur Gul.

Sifanur Gul u novoj televizijskoj seriji!

Mlada glumica je nedavno uspela da postane jedna od glumica koje su svojim uspešnim igrama u različitim ulogama privukle pažnju publike.

Glumica, koja je rođena u Ankari 1997. godine, na setovima TV serija je od 2019. godine i napravila je veoma značajan napredak u poslednje 4 godine.

Gul, koja je napravila dobru karijeru sa likom Eylul u TV seriji Sevdim Seni Bir Kere, uspela je da privuče pažnju i partnerstvom sa poznatim glumcima.

Sifanur Gul, koju su voleli mnogi zbog lika Ikre u TV seriji Benim Adim Melek, a zatim stekla značajno iskustvo glumeći jednu za drugom različite uloge, ostavila je utisak svojim nastupom u Netflixovoj seriji Terzi / Krojač, a zatim i seriji Yaratilan.

Glumica je prvo bila u partnerstvu sa Cagatayom Ulusoyem, a zatim je pratila Tanera Olmeza.

Serije Terzi i Yaratilan su veoma impresionirale publiku, a Sifanur Gul je takođe bila cenjena zbog uspeha u ulogama.

Nova serija Altin Kafes / Pozlaćeni kavez

Sada se mlada glumica priprema za novu televizijsku seriju.

Sifanur Gul, koja je glavna glumica nove dramske serije ATV-a pod nazivom Altin Kafes / Pozlaćeni kavez, zajedno sa Aytacom Sasmazom, ponovo će preuzeti izazovnu ulogu.

Glumica, koja je postala jedna od najtraženijih ženskih uloga u televizijskim i digitalnim serijama, učestvovaće u novoj seriji u liku Zejnep, idealističke učiteljice.

NOVO - Erkan Kolcak Kostendil se vraća na TV ekrane novom serijom!

By: TV Exposed