Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ima prostora za zanimljivu sezonu 2

Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, jedan od projekata TV serija o kojima se najviše raspravlja od početka sezone, nastavlja da impresionira milione svojom snažnom pričom pred kraj sezone.

Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ima prostora za zanimljivu sezonu 2

Foto Credits: Onedio

Scenario ove turske serije, čiji se nastavak očekuje u drugoj sezoni, pretrpeo je velike promene od dana kada je počela. Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je krenula drugačijim putem, skrećući sa tačke u kojoj je imala za cilj da usađuje svest da konzervativne i sekularne porodice imaju iste vrednosti, ali različite stilove života.

Kada se shvatilo da je priča zasnovana na vezama donela bolju gledanost, scenaristi koji su prešli na priču oko lika Nurseme, koju uspešno igra Ceren Karakoc, ostvarili su svoje ciljeve.

Lik Nurseme postao je “zapaljivač” serije i gledanost je na neko vreme porasla na dvocifrene brojeve.

Priča o liku Doge koju tumači Sila Turkoglu takođe je pogodila milione. Suočavajući se sa činjenicom da ju je njen muž, koga je volela i sa kim čeka bebu prevario, Dogina situacija je naterala žensku publiku da se više fokusira na priču.

Nova era

Potpuno nova era će započeti na putovanju Umuta, čoveka koji voli Nursemu. Verovatno će Umut i Nursema biti zanimljivi par priče u drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Serkan Tinmaz i Ceren Karakoc takođe održavaju uspešno partnerstvo. Timnaz i Karakoc u gostovali u jednoj Youtube emisiji i dovoljno je samo nekoliko sekundi da se vidi njihova harmonija i energija koja je prisutna čak i tokom običnog razgovora.

Sve u svemu uslovi da se priča uspešno nastavi i u sezoni 2 su tu. Sve je na scenaristima.

NOVO - Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan otkrili koje scene su im bile teške u seriji Al Sancak

By: TV Exposed