Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan otkrili koje scene su im bile teške u seriji Al Sancak

Glumac Ugur Gunes je veoma uspešno igrao u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova, koju je napustio usred 3. sezone.

Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan otkrili koje scene su im bile teške u seriji Al Sancak

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je svojim likom Yilmaza osvojio ljubav miliona, pojavio se pred publikom na ekranu TRT1 sa akcionom serijom o vojnicima nakon što neko vreme nije bio na setu.

Ugur Gunes, koji privlači pažnju svojom kondicijom i atletizmom u akcionim scenama, učestvuje u veoma teškim scenama u seriji Al Sancak / Crvena zastava.

Glumac je takođe priznao da mu je bilo teško, posebno u scenama u podmornici u prvim epizodama. Odgovarajući na pitanja svojih obožavalaca sa svojom partnerkom iz serije Gulsim Ali Ilhan, Ugur Gunes je pričao o poteškoćama koje je iskusio u scenama u podmornici:

„Scene u podmornici u prvoj epizodi su me jako pogodile. Satima smo bili na brodu po velikoj hladnoći i kiši. Zaista smo se mučili, bili smo umorni. I nakon što sam bio pod kišom 45 minuta, postalo je nepodnošljivo.”.

Gulsim Ali Ilhan i scena sa broda

Gulsim Ali Ilhan je takođe objasnila da su joj i prva epizoda i prva scena bile veoma izazovne. Glumica, koja je ranije igrala lik Dilek u TV seriji Gonul Dagi na ekranu TRT1, ostvarila je veoma uspešne radove u ovom projektu tokom 2 sezone.

Proces odlaska Ali Ilhan iz projekta takođe je bio razočaravajući za fanove. Međutim, glumica se ponovo pojavila na istom TV kanala, ovog puta u vojničkoj seriji. Gulsim Ali Ilhan u ovoj seriji igra lik po imenu Nadia. Glumica je otkrila da je imala poteškoća i u prvoj epizodi serije i u prvoj sceni, rečima:

„Prva scena u prvoj epizodi bila je scena sa broda. Plovili smo prema Crnom moru, vreme je bilo neverovatno vetrovito, talasi su bili veoma visoki. Ceo tim se umorio, onesvestio, povraćao... Bio je to trenutak kada sam se zapitala da li zaista želim da radim ovaj posao.”.

NOVO - Evrim Alasya osvaja ulogom u seriji Kizilcik Serbeti ali i izjavama

By: TV Exposed