Serenay Sarikaya se oglasila povodom njene navodno nove ljubavne veze! (FOTO)

Nakon raskida sa Cemom Yilmazom, bilo je potrebno nekoliko meseci da turski mediji počnu povezivati Serenay Sarikayu sa drugim muškarcima. U pojedinim medijima i na društvenim mrežama pojavila se vest o njenoj novoj ljubavnoj vezi. Glumica je navodno u vezi sa arhitektom i biznismenom Haldunom Demirhisarom. Serenay Sarikaya se juče zvanično oglasila i objasnila svoj ...

Serenay Sarikaya se oglasila povodom njene navodno nove ljubavne veze! (FOTO)

Nakon raskida sa Cemom Yilmazom, bilo je potrebno nekoliko meseci da turski mediji počnu povezivati Serenay Sarikayu sa drugim muškarcima.

U pojedinim medijima i na društvenim mrežama pojavila se vest o njenoj novoj ljubavnoj vezi. Glumica je navodno u vezi sa arhitektom i biznismenom Haldunom Demirhisarom. Serenay Sarikaya se juče zvanično oglasila i objasnila svoj odnos sa Haldunom. Kako je istakla glumica, vesti o njihovoj ljubavnoj vezi su lažne. Njih dvoje se poznaju, prijatelji su i između njih nema ništa više od prijateljstva.

Haldun Demirhisar i Serenay Sarikaya

Ostaje da vidimo da li će u narednom periodu ove glumicine tvrdnje biti dokazane kao istinite. Do tada, Serenay Sarikaya vredno radi na novom projektu za Netflix digitalnu platformu. Svi se nadaju da će joj nova serija doneti dosta uspeha i vratiti je na pravi put kada je glumačka karijera u pitanju.

NOVO - Serija Savasci doživela fijasko!

By: TV Exposed