Serija Maviye Surgun / Plavi kavez je veoma ambiciozan projekat!

Dugo očekivano prvo predstavljanje turske serije Maviye Surgun / Plavi kavez, koja je snimana u bajkovitoj atmosferi Marmarisa, naišla je na publiku.

Serija Maviye Surgun / Plavi kavez je veoma ambiciozan projekat!

Foto Credits: Internet Haber

Prezentacija serije, u kojoj će na ekranu biti događaji koji su se razvili na kraju burne noći, daje prve signale uzbudljive priče.

Caner Cindoruk, Damla Sonmez i Serkan Altunorak preuzimaju glavne uloge u seriji Maviye Surgun / Plavi kavez, a društvo im prave veoma kvalitetni glumci kao što su Bulent Sakrak, Ayca Erturan, Ruhi Sari, Goksen Ates i Hakan Salinmis.

Projekat Maviye Surgun je među najambicioznijim produkcijama letnje sezone sa svojom privlačnom pričom i glumačkom postavom.

Tok priče dvojca budi radoznalost u promociji gde se SAT komandos Ali (Caner Cindoruk) ukršta sa Defne (Damla Sonmez), koju je spasao od oluje.

Nestrpljivo se iščekuje kako će Ozan (Serkan Altunorak) promeniti ravnotežu, pošto misteriozna Defne (Damla Sonmez) izaziva sumnju Alija (Caner Cindoruk).

Radnja serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Harmonija Canera Cindoruka i Damle Sonmez privlači pažnju već od prvog uvoda, odnosno prve video najave. Priča u seriji Maviye Surgun je ukratko sledeća: Uspešni SAT komandos Ali (kog tumači Caner Cindoruk), koji je privremeno suspendovan nakon istrage kojoj je bio podvrgnut, poveo je sa sobom svoju decu i ženu nakon vesti o nesrećnoj i fatalnoj bolesti njegove supruge Ayde.

Seli se kod svog svekra Saliha (Hakan Salinmis), koji vodi hotel u Čamlikiju. Sa Aydinom smrću ubrzo nakon preseljenja, cela porodica je duboko ožalošćena. Dok je njen bol još veoma svež, Ali, koji jedne noći odlazi na more, primećuje čamac koji pluta na horizontu i spasava ženu unutra, bez obzira na oluju.

Ime misteriozne žene koju je spasao je Defne (Damla Sonmez). Ali dovodi Defne u hotel  kod svekra, koja zbog nesreće pati od privremenog gubitka pamćenja i ne seća se šta joj se dogodilo. Ispostaviće se da je istina potpuno neočekivana…

Vrlo brzo će biti poznat i datum premijere ove nove turske serije.Projekat će biti emitovan na Show TV-u

NOVO - Demet Ozdemir je majstorica glume!

By: TV Exposed